Vinterdæk

Dagene bliver kortere, frost på vejene og lave temperaturer melder sig. Det tyder på, at du skal skifte dine dæk ud med vinterdæk.

Hos Dannebrog Biler har vi mere end 25 års erfaring med alle typer af reparationer og services på alle bilmærker – herunder montering og udskiftning af vinterdæk. 

Vi sørger for, at du får monteret dine dæk korrekt, så de overholder danske lovkrav. Det er din sikkerhed for en god kørsel på vejene.

3 gode grunde til at skifte 

Der er sikkerhedsmæssige fordele ved at skifte til vinterdæk.
 
Vi har her oplistet de 3 vigtigste:
 • Bedre vejgreb og trækkraft i sne
 • Mindre risiko for akvaplaning
 • Optimal styring og kortere bremselængde i slud og sne

Ring og book din tid allerede i dag! 

Hvornår skifter man til vinterdæk?

Det er ikke altid nemt at vurdere, hvornår det er tid til, at skifte sommerdækkene ud.
 
En god huskeregel er, at den dag du stiller uret fra sommer til vintertid, eller når vejret skifter til minus grader og nattefrost, skal du begynde at overveje at skifte til vinterdæk. Skifter du ikke i god tid, kan du være til fare for dig selv og andre både bløde og hårde trafikanter.
 
Spring køen over ved, at holde øje med vejrudsigten. Så snart kulden melder dig, skal du bestille tid til dækskifte.
Dermed undgår du lang ventetid, når alle andre bilister også skal have skiftet til vinterdæk.
 

Kom forbi vores afdeling i Stenløse, eller ring til os på 30 96 70 30 for at høre mere om dine muligheder hos os.  

Montering og afmontering af vinterdæk

 • Vi er eksperter og har styr på alt, hvad der vedrører din bil. Derfor monterer vi selvfølgelig dine vinterdæk lige så hurtigt, som vi kan afmontere dem igen senere på året. 

  Dette gør vi til priser, der er svære at takke nej til. 

  Priserne lyder:

  • Hjulskifte: 75 kr. pr dæk
  • Opbevaring af 4 hjul: 300 kr. Pr. halve år.

Hvad er forskellen?

Vinterdæk er modsat sommerdæk udviklet til, at køre på veje når temperaturene falder til under 7 grader. Den specielt fremstillede gummiblanding som dækket produceres i, giver en høj fleksibilitet ved lave temperaturer. 

Slidbanemønsteret på et vinterdæk er også anderledes fra et sommerdæk. Vinterdækket er selvrensende grundet mønsterets opbygning af gummiblokke. Det giver bilen et stabilt greb i vejen og kortere bremselængde.

Kontakt os

Vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud

  Hvad synes vores kunder

  ★★★★★

  Super dejligt sted

  Super søde og ærlige mennesker, super god service. Har købt min dejlige mor bil som kører super dejligt hos dem. Jeg vil anbefale alle at tage forbi Dannebrog biler. Det er gode og fair priser. Og vil sige selv hvis man skal kører lidt, jamen hvis man vil have en god bil, er det kører turen værd.
  Christa
  via Facebook

  ★★★★★

  Kan klart anbefales

  Fedt sted at handle biler, når pengepungen er slunken. Man får hvad noget for pengene og håndværket fejler bestemt ikke noget.
  Henrik
  via Google

  ★★★★★

  Kommer tilbage

  Rigtig god betjening. Og gode priser. Ærlig snak mht fejl og mangler. Har købt 2 biler og begge køre endnu. Kan ik sige andet end det er en af de mest ærlige bilforhandlere. 💪 og det absolut ik sidste gang jeg handler her.
  Frederik
  via Facebook