Dækskift

Professionel dækskift til fordelagtige priser!

Hos Dannebrog Biler har vi mere end 25 års erfaring med alle typer af reparationer og services på alle bilmærker – herunder montering og udskiftning af dine dæk.

Vi er et lokalt autoværksted i Stenløse og omegn med alle rette certifikater og kompetencer. Din bil er i trygge hænder hos os og vi skal nok sørge for, at du kan køre sikkert på vejene.

Dækskift af erfarne mekanikere

Hos Dannebrog Biler får du den bedste service ved dækskift. Dit dækskifte udføres af vores professionelle mekanikere, som har 25 års erfaring med denne type service. Ved dækskift kontrolleres dækkets alder, mønster, tilstand og eventuelle skader efter færdselsuheld. Vi kontrollere din sikkerhed, så du kan føle dig tryg, inden du skal ud på vejene igen.
 
Finder vi skader i form af buler, huller eller revner i dine dæk, som ikke lever op til de lovkrav der er for dæk, bliver du kontaktet inden arbejdet færdiggøres. Sammen med dig, finder vi den bedste løsning med nye dæk, som dækker dine behov.
 
Du vil blive vejledt og kontaktet under processen, så der ikke opstår uventede overraskelser.
 

Ring og book en tid hos os på 30 96 70 30 for at høre mere om dine muligheder hos os.  

Pris på dækskift

  • Vi er eksperter og har styr på alt, hvad der vedrører din bil. Derfor monterer vi dine nye dæk hurtigt og professionelt på vores værksted i Stenløse.

    Dette gør vi til en pris, der er svær at takke nej til! 


    Prisen lyder på:

    • Dækskifte: 125 kr. pr dæk

Hvornår skal man skifte dæk?

Hvornår og hvor ofte man skal skifte dæk på sine hjul, afhænger af: hvor meget du kører til dagligt, det underlag du kører på, hvor hård opbremsninger du laver osv. Der er lovkrav i Danmark til en mønsterdybde på 1,6mm over hele dækket, og et nyt dæk vil have en mønsterdybde på 8,5mm.
 
Vi anbefaler at skifte sommerdæk hvis mønsterdybden er slidt ned til 2,5mm, hvor vinterdæk bør skiftes ved en mønsterdybde på 3,0mm.
 
Er dine dæk mere end 6 år gamle, anbefaler vi også her et skift, da der gummiet vil mørne med tiden og revner kan opstå.
 
Slidte dæk giver en længere bremselængde samt højere risiko for at skride på vejen.

Kontakt os

Vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud