Bremser og bremseskiver

Bremser og bremseskiver på en bil er noget af det mest afgørende sikkerhedsudstyr. Hvis dine bremser er defekte, kan det resultere i alvorlige uheld. Derfor anbefaler vi hos Dannebrog Biler altid, at du får dem tjekket med jævne mellemrum.

Der findes flere forskellige typer af bremser på din bil, og vi er eksperter i dem alle. Så send din bil ind til os, når dine bremser skal tjekkes.

Vi holder til i Stenløse, men hjælper kunder i hele nærområdet med services og reparationer af alle bilmærker.

Kontakt os

Skriv noget godt tekst her minven

  Hvilke bremser er der på bilen?

  På alle biler findes der flere forskellige bremser for at øge sikkerheden maksimalt. Ved et tjek af dine bremser gennemgår vi følgende:

  • Forbremser
  • Bagbremser 
  • Bremseforstærker
  • ABS bremser 

   

  Hos os servicerer og reparerer vi alle former for skader eller lignende på din bil. Derfor indgår serviceringen af ABS-bremserne også i vores serviceeftersyn.

  Din bil og dine bremser er i god behold hos os

  Vi er et autoriseret værksted, som har over 25 års erfaring indenfor bilreparationer og alt, der hører med til.  

   

  Derfor kan du sikkert, nemt og hurtigt få serviceret din bil hos vores uddannede mekanikere. Vi sætter en ære i at udføre et stykke arbejde i høj kvalitet, og vi er så bevidste om kvaliteten det, at vi tilbyder tre års garanti på udført arbejde. 

   

  Så kom ned med din bil allerede i dag og vær sikker på, at den får en grundig og kærlig hånd. Vi afhenter og afleverer desuden din bil helt gratis, hvis du ikke selv har tid til at komme ned med den – ligesom vi stiller en gratis lånebil til din rådighed, mens vi kigger på din bil. 

  Kom forbi vores værksted i Stenløse, eller ring til os på 30 96 70 30 for at høre mere om dine muligheder hos os.  

  Lyder det som en dyr affære – fortvivl ej

  Vores høje kvalitet i alt, hvad vi foretager os, tømmer dog ikke din pengepung. 

   

  Vi tror nemlig på, at alle skal have ret til at køre i en velfungerende og sikker bil. Derfor har vi sørget for, at vores priser er overskuelige og giver dig et økonomisk råderum, selvom du får fikset dine bremser lige inden bilferien. 

   

  Hvordan kan det lade sig gøre at kombinere høj kvalitet med lave priser? Med vores uddannede mekanikere og lange erfaring har vi skabt nogle effektive arbejdsprocesser. 

   

  Det betyder, at vores indkøb af forskellige reservedele foregår hurtigt, og vores mekanikere behøver ikke særlig lang tid til hver enkelt bil. 

  Kontakt os

  Vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud

   Hvad synes vores kunder

   ★★★★★

   Super dejligt sted

   Super søde og ærlige mennesker, super god service. Har købt min dejlige mor bil som kører super dejligt hos dem. Jeg vil anbefale alle at tage forbi Dannebrog biler. Det er gode og fair priser. Og vil sige selv hvis man skal kører lidt, jamen hvis man vil have en god bil, er det kører turen værd.
   Christa
   via Facebook

   ★★★★★

   Kan klart anbefales

   Fedt sted at handle biler, når pengepungen er slunken. Man får hvad noget for pengene og håndværket fejler bestemt ikke noget.
   Henrik
   via Google

   ★★★★★

   Kommer tilbage

   Rigtig god betjening. Og gode priser. Ærlig snak mht fejl og mangler. Har købt 2 biler og begge køre endnu. Kan ik sige andet end det er en af de mest ærlige bilforhandlere. 💪 og det absolut ik sidste gang jeg handler her.
   Frederik
   via Facebook