Brugte biler til salg

Er tiden kommet til at skifte bilen ud?
Hos Dannebrog Biler, sælger vi løbende flere nysynede brugte biler. Alle vores biler har været igennem et grundigt service og reparationstjek. Vi sørger for at du hurtigt får din nye bil, uden det skal koste en formue.
Hos os får du altid:

De bedste priser på brugte biler

Hos Dannebrog Biler, arbejder vi med alt inden for auto. En af vores spidskompetencer er at få brugte biler, der ellers skulle være blevet kasseret, køreklar igen. Dette kræver et grundigt øje for detaljer og kvalitet, samt at kunne se potentialet i en bil, i stedet for de fejl der måtte være. For at kunne garantere, at du som kunde hos os, bliver tilfreds med din brugte bil, er der altid fuld gennemsigtighed. 

Vi rådgiver dig genre med din nye bil, hvad du skal være opmærksom på, og hvilke ting der er blevet lavet på bilen. Alle vores brugte biler har altid gennemgået et komplet reparationstjek og et grundigt service eftersyn. 

Da vi forhandler brugte biler, er der hurtig og stor udskiftninger i vores aktuelle bil modeller. På vores facebook side, opdatere vi altid når vi får nye bilmodeller tilgængelig, med specifikke specs, priser etc. 
har du dog spørgsmål eller leder du efter en bestemt bil, så tøv ikke med at kontakte os her på siden eller på tlf.: 30 96 70 30

Mekanikere med styr på deres håndværk

Vi elsker at gøre vores kunder glade, med gode biler til attraktive priser.

For at sikre glade kunder, gennemgår vi altid alle biler med et grundigt service og reparationstjek, så vi ved at bilen er funktionsdygtig. I løbet af årene har vi skabt loyale kunder, der har valgt at købe flere biler hos os, da de har haft en god oplevelse med deres første bilkøb.

Vi har ingen skjulte agendaer, derfor holder vi ingen information tilbage for dig.

Vores mekanikere giver dig et grundigt indblik i din bils stand før dit køb, så du 100% ved hvad du får, og ikke får en ubehagelig overraskelse senere. 

Det er din sikkerhed for, at du får en bil der holder. 

Nysynet og køreklar

Der er mange danskere der hvert år, vælger at kassere deres bil. Eksempelvis kan det være at bilen har pådraget sig en dyr skade eller at bilen har haft problemer i en længere periode og omkostningerne for bilreparationen ikke kan svare sig.

Men der mange kasserede biler, der har mange flere køreklar år til gode. Hos Dannebrog Biler, har vi over 25 års erfaring med at udvælge, gennemgå og restaurerer biler, der ellers havde haft sin sidste køretur. 

Det kræver indgående bilviden, til at kunne spotte og udvælge den helt rigtige brugte bil. 

Vi kan garantere at vores dygtige og erfarne bilmekanikere, har ekspertisen til gennemse bilens ydre og indre stand. De kan se de fejl og mangler, vi andre måske overser. 

Vi gennemgår alle vores biler helt ned til mindste detalje, så du kun får funktionelle biler hos os.

Ring os op i dag på 30 96 70 30, eller book tid her på siden. Vi er klar til besvare alle dine spørgsmål, og give professionel råd- og vejledning til dit næste bilkøb.

Vi glæder os til at høre fra dig.

pexels-photo-4315573
bil reperation

Har dette vakt din interesse?

Har vi fanget din interesse, så kontakt os endelig på tlf. 30 96 70 30 , mail salg@dannebrogbiler.dk, Facebook eller book en tid her på siden.

Vi har mange biler til salg og vi hjælper dig med at finde den helt rigtige bil til dig, som matcher dine behov bedst. Vi stræber efter at vende hurtigt tilbage på enhver henvendelse.

Vælg Dannebrog biler og find en god bil til de bedste priser på markedet.