Aircondition service

Dur din aircondition ikke? Eller mangler den blot et tjek, så den kan nedkøle dig og din bil hele sommeren? Så kom til Dannebrog Bilers i Stenløse og få en Aircondition service.

Er skaden allerede sket, fikser vi med glæde dit aircondition- og klimaanlæg og kommer med gode råd til, hvordan det bedst vedligeholdes.

Med mere end 25 års erfaring er det sikkert at sige, at vi har set lidt af hvert – både de nyeste biler og biler fra før vores tid. Derfor kan du regne med vores ekspertise, uanset om din bil er fra det forrige årtusinde eller den seneste model fra fabrikanterne.

Kontakt os

Skriv noget godt tekst her minven

  Hvad indebærer Aircondition service?

  Du har måske ikke prøvet at få en Aircondition service før? Eller husker du ikke sidst, du gjorde det? Uanset hvad, uddyber vi her, hvad det helt konkret er, vi kigger på, når din aircondition kommer til service hos os. 

  Der er fem primære områder, vi kigger på, når vi udfører Aircondition service. Det er:

   

  • Udskiftning af olie 
  • Udskiftning af pollenfilter
  • Påfyldning eller udskiftning af kølemiddel
  • Rensning af luftkanaler 
  • Udskiftning af tørrer

  Hvornår skal aircondition i din bil til service? 

  Er du ikke helt sikker på, om du vil sende din bil ind for at vedligeholde eller fikse din aircondition? Så har vi her oplistet de mest typiske tegn på, at du bør overveje at sende den til et tjek:

  • Din aircondition køler ikke bilen ned.
  • Der er en distinkt lugt ved brug af aircondition.
  • Ruderne dugger i ringe på forruden. 

   

  Oplever du nogle af disse gener ved din bil? Tøv endelig ikke med at tage fat i os, så din aircondition kommer i form igen. 

  Kom forbi til vores afdeling i Stenløse. Ring til os på 30 96 70 30 for at høre mere om dine muligheder hos os.  

  Kvalitetshåndværk til fornuftige priser

  Med en grundig service af din aircondition kan du være sikker på at have en dejlig kølig bil til alle sommerens bilture. Alle vores mekanikere er uddannede og vi har alle rette certifikater, så du kan være sikker på, at din aircondition er i gode hænder. 

  Vi tilbyder tre års garanti på alt udført arbejde på vores værksted, og du beholder tilmed fabriksgarantien. Du behøver heller ikke undvære en bil, når du får en Aircondition service hos os – vi stiller altid en gratis lånebil til rådighed. 

  Hos os er du garanteret professionelt håndværk til priser, hvor alle kan være med. Mere end 25 år i branchen har gjort vores processer effektive, så du kan nyde godt af fornuftige priser. 

  Vi tilbyder reparationer, Aircondition service og andre services på alle bilmærker. 

  Få fat i os i dag og hør mere om det. 

  Hvorfor skal klimaanlægget og airconditionen vedligeholdes?

  Der er mange grunde til at få tjekket sin aircondition. For at du kan sikre dig en kølig bil i en hed sommervarme, er det nødvendigt at sende din aircondition til service, så den vedligeholdes og ikke bliver defekt.

  Det kan virker overflødigt og som et problem, du ikke hidtil har lagt mærke til. 

  Men hvis du vil sikre dig den mest behagelige køretur – både sommer og vinter – anbefaler vi, at du vedligeholder både dit klimaanlæg og din aircondition. 

  Derfor hjælper vi dig hellere end gerne med at få de bedste oplevelser i din bil ved en servicering af dit klimaanlæg og/eller aircondition. 

  Kontakt os allerede i dag. I nogle tilfælde henter vi din bil og aflevere den igen – gratis.

  Kontakt os

  Vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud